Piksi: Uplašio sam se kad sam video Savićević u timu, da se nije Dejo vratio, kako bismo onda

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković izjavio je u Podgorici da njegovi igrači žele da pobede Crnu Goru u meču grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
Srbija je pre dva dana u Beogradu pobedila Litvaniju 2:0, dok je Crna Gora u Razgradu bila bolja od Bugarske 1:0.
 
"Što se Crne Gore tiče ne postoje tajne među nama. Znamo čime raspolažu, ispratili smo prvi meč i pobedu važnu za njih. Jedino sam se uplašio kad sam video Savićević u timu, pomislio sam da se nije Dejo vratio, kako bismo onda. Sreća, to je mlađi Savićević. To je dobra i mlada ekipa koja ne sme da se potceni", rekao je Stojković.
On je potvrdio da na meču u Podgorici za Srbiju neće igrati Filip Kostić zbog povrede.
 
"Očekujem od igrača odgovornost, da odigraju najbolje što mogu i ostvare cilj. U tom pogledu verujem da neće biti problema, jer je ova grupa već dve godine zajedno. Oni sve poznaju, principe igre i ideje koje želimo da sprovedemo, tako da ne sme da bude problema u taktičkom delu igre", dodao je selektor Srbije.
Istakao je da očekuje sjajnu atmosferu na meču sa Crnom Gorom, koji će biti odigran sutra od 20.45 sati u Podgorici. On nije želeo da otkrije u kom sastavu će sutra Srbija igrati.
 
Stojković je naglasio da su srpski igrači svesni odgovornosti, težine i važnosti svake utakmice.
 
"To je ono što vidim u mojim igračima, taj mentalitet koji nas je krasio kroz ove dve godine. To dovoljno pokazuje da smo na dobrom putu da možemo da igramo dobro, atraktivno, kvalitetno i da pobeđujemo. Sa te strane se ništa neće menjati u odnosu na protivnika", istakao je selektor.
 
FSCG pozvao na korektno navijanje
 
Fudbalski savez Crne Gore (FSCG) pozvao je sve pristalice domaćeg tima na korektno navijanje i bez pirotehnike i uvredljivih transparenata na meču protiv Srbije.
 
Predsednik Komisije za bezbednost FSCG Dragoljub Sekulić je apelovalo na navijače da se uzdrže od unošenja na stadion bilo kakvih nedozvoljenih predmeta, pirotehničkih sredstava i transparenata uvredljive sadržine.
 
"Kapacitet Gradskog stadiona u Podgorici je 11.563 mesta, a prema trenutnoj potražnji ulaznica očekuje se da će u velikoj meri da bude popunjen. Na svim ulazima biće organizovan detaljan pregled", rekao je Sekulić.
  • Miloš

    27.03.2023 21:38
    Strah
    Koliko se tek Dejo uplašio kada je video Nedimovića …
  • Miloš J. Kosovac

    27.03.2023 14:56
    Pobediće Crna Gora
    Sećam se da je sam Ivanović (sada igra za C. Zvedzu) košarkaš u timu Crne Gore pobedio reprezentaciju Srbije u Beogradu. Ostali igrači pratili su ga svojom nacionalnom energijom. Dok srpski nogometaši kao da ne igraju za ozbiljnu državu, što je opšte stanje duha kod većine ljudi u Srbiji. Naravno ne treba da kažem zašto kada svi znate odgovor na to pitanje.
  • Ha

    27.03.2023 08:07
    Pa
    I Crnogorci bi se uplašili da su viđeli Muslina na mestu selektora....
    Kako bi onda?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Srbija pobedila Kipar u prijateljskom meču

Fudbaleri Srbije pobedili su večeras u gostima u Larnaki selekciju Kipra sa 1:0, u prijateljskom meču. Strelac pobedonosnog gola bio je Sergej Milinković-Savić u sedmom minutu.

Đere u drugom kolu turnira u Majamiju

Laslo Đere plasirao se u drugo kolo turnira mesters serije u Majamiju, pošto je danas na startu savladao Kineza Čak Lam Vonga u dva seta, sa 7:5, 7:6 (7:3).