Jedan navijač dao skoro milion i po dinara za Partizan

U akciji navijača "Jedan Partizan imamo", u okviru koje sakupljaju novac za otplatu poreskog duga, crno-beli su za samo dan prikupili 500.000 evra.
Na klupskom sajtu je objavljena lista donatora, gde pored njihovih imena piše iznos koji su uplatili, prenosi sportal.blic.rs.
Predsednik Košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović je rekao da će svako od članova Upravnog odbora iz svog džepa izdvojiti 100.000 evra, pa će već u klubu biti skupljeno milion evra.
Prema podacima koji su obavljeni na sajtu, do sada su to već učinili Mijailović i tri člana odbora, čija imena nisu navedena. Oni su na račun kluba uplatili po 11.729.000 dinara.
 
Na listi, koja je poslednji put ažurirana u petak u 12 časova, nalaze se imena donatora, a u vrhu je iznos od 1.403.193 dinara, koji je uplatio Igor Hadnađev Međo.
 
Ceo spisak možete pogledati OVDE.
 
"Juče je bio prvi dan akcije i tada smo prikupili 500.000 evra. Akciju je pokrenulo dve hljade navijača, bio sam u dilemi da li to prihvatiti, jer mislim da je to pitanje kluba, a ne navijača, ali na kraju smo prihvatili. Mi smo 2017. godine imali prioritete u plaćanju, napravili smo reprogram na pet godina, rešili smo se svih dugova sem poreskog, a cilj nam je da do početka sledeće sezone vratimo što više, ako ne i ceo dug i da budemo stabilan klub. Mi smo i ove godine 1.300.000 dali za vraćanje dugova, a mogli smo da dovedemo još dva igrača", rekao je Mijailović.
  • Sada

    22.04.2023 23:21
    Sada bi bilo lepo da klub organizuje niz humanitarnih utakmica i akcija, da se prikupi pomoć za poneko bolesno dete. Pa da cela stvar ima i nekog smisla na kraju.
  • Elefterios

    22.04.2023 14:12
    Svaka čast na akciji . Izvinjavam se botovima ako sam ih naljutio
  • Hastali Šejtan

    22.04.2023 08:49
    Iz šupljeg u prazno
    Ovo mi liči na onaj nekadašnji zajam za Srbiju! Gomila prevaranata je ojadila klubove, koji su ničiji i ne snosi se nikakva odgovornost za njihovo uništavanje. Ti isti klubovi dobijaju ogromni novac,na nepoznat način, od države, da bi plaćali gomilu stranaca. Dali se tu razvijaju mladi igrači, ne?! Dali ti postupci pomažu sportu u Srbiji, ni slučajno?! To je samo cirkus koji će jednog dana napustiti grad. A ostaće samo gola livada i fekalije cirkuskih živuljki!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.