VIDEO: Sukob Nikole Jokića i vlasnika Finiks sansa, srpskom centru preti meč suspenzije

Nikola Jokić je u četvrtom meču plej-of serije imao koškanje sa vlasnikom Finiks sansa koje bi moglo da ga košta jedan meč suspenzije, a Denver poraza.
VIDEO: Sukob Nikole Jokića i vlasnika Finiks sansa, srpskom centru preti meč suspenzije
Foto: Beta/AP
Nikola Jokić je pored rekordnih 53 poena u porazu Denvera od Finiksa privukao pažnju na sebe i odgurivanjem vlasnika Finiks sansa nakon kog mu sada preti suspenzija.
Jokić je na dva i po minuta do poluvremena ušao u sukob sa vlasnikom Finiks sansa Metom Išbijom koji je sedeo u prvom redu i nije hteo da mu da loptu.
 
Centar Srbije je pokušao da uzme loptu i nastavi igru, ali je vlasik franšize iz Arizone prvo držao loptu a potom je i bacio, ovo je isprovociralo Jokića da laktom odgurne Išbiju koji je to iskoristio da dramatično padne na stolicu.
 
Košarkaš Denvera je posle meča izjavio da mu je sudija dao tehničku uz objašnjenje da je Jokić odgurnuo navijača.
 
"Rekao mi je da sam odgurnuo navijača, ali on je prvi stavio ruku na mene. Mislio sam da liga treba da zaštiti igrače, ali možda nisam u pravu", izjavio je Jokić i rekao da zna da je odgurnuo vlasnika Sansa, ali je on u tom trenutku običan navijač jer sedi i gleda utakmicu.
 
 
U pravilima lige jasno stoji da će svaki ulazak košarkaša u tribine izuzev radi aktivnog nastavka igre biti kažnjen isključenjem sa utakmice.
 
Centar reprezentacije Srbije na meču je prošao samo sa tehničkom, ali NBA liga ima pravo da Jokića suspenduje za narednu utakmicu. Potencijalna suspenzija bi bila veliki peh za Denver koji pod tim okolnostima ne bi imao nikakve šanse u meču pet koji igra na domaćem parketu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).