Đoković: Ne želim da sedim ovde i pričam koliko mi je težak život jer - nije

Najbolji teniser sveta Novak Đoković stigao je u Rim, gde se obratio medijima pred početak mastersa u "Večnom gradu".

Đoković takmičenje počinje od drugog kola, gde će se suočiti sa Tomasom Ečeverijem, po prvi put u karijeri.

Upitan o teškim odlukama koje je morao da donosi tokom karijere, rekao je da mu je teško da izabere jednu za koju bi rekao da je ona napravila neverovatnu transformaciju u njegovom životu.

Zatim je uporedio svoj život sa životom i izazovima "običnih" ljudi.
 
"U pitanju su žrtve koje sam morao da pravim svakog dana, koje smo svi mi morali da pravimo. Ne želim da sedim ovde i da pričam koliko mi je težak život jer nije (osmeh). Ima ljudi koji iskuse mnogo teže stvari u životima. Srećan sam zbog karijere koju imam, zbog života, iskustava koje sam stekao, zahvaljujem se Bogu na prilici da mogu da igram ovoliko dugo i da budem ovoliko uspešan. Blagosloven sam, nema nikakve sumnje u to", rekao je srpski as.
 
Smatra da je najvažnija odluka zapravo ona da zaigra tenis.
 
"Mislim je najvažnija bila odluka da postanem profesionalni sporista, profesionalni teniser. U trenutku kada sam bio veoma mlad, kao tinejdžer, nisam znao šta znači biti profesionalni teniser, koje su prednosti i mane", zaključio je.
  • Istina

    15.05.2023 12:26
    Jedan od najboljih srpskih zabavljaca... Tako i biva kad se toliko fokusa i energije daje zabavljacima. Kad ponestane igre, narod ce shvatiti da ni hleba vise nema. Prave vrednosti nisu zabavljacke profesije koje kapitalistickim gigantima donose veliki novac. Mislite o tome.
  • Pff

    13.05.2023 10:58
    @igor_t
    Osmi dan se oglasio, a o protestima ni reči. Fuj.
  • pape

    13.05.2023 09:20
    Aiiii
    Majko, a protesti? Ništa, a? Alo style!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.