Rezultat karijere: Olga Danilović u trećem kolu Rolan Garosa

Olga Danilović plasirala se danas u treće kolo Rolan Garosa, pošto je u dva seta pobedila Italijanku Jasmin Paolini 6:2, 7:5.
Danilović, 105. teniserka sveta, do pobede nad 53. igračicom na WTA listi je stigla posle sat i 36 minuta igre.
U prvom setu, Danilović je brejkovima u četvrtom i osmom gemu stigla do vođstva.
Naša teniserka je u drugom setu gubila sa 1:5 u gemovima, ali je uspela da veže šest osvojenih gemova, od toga tri brejka, i stigne do pobede.
 
U trećem kolu, Danilović će igrati protiv sedme teniserke sveta Ons Žaber iz Tunisa, koja je danas u dva seta pobedila Francuskinju Ošn Dodin 6:2, 6:3.
Treba reći da je ovo bila deseta uzastopna pobeda naše teniserke, jer je uoči Rolan Garosa osvojila čelendžer u Madridu, a potom je dobila tri meča u kvalifikacijama za pariski grend slem.
 
Plasmanom u treće kolo Danilović se vratila među 100 najboljih teniserki sveta i trenutno je na 97. mestu.
  • Ralle

    01.06.2023 20:10
    Bravo devojko lepa..to su vesti za srce i dusu..to je nasa Srbija..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.