VIDEO: Nikola Jokić dobio mural u Denveru

Umetnik Tomas Evans poznatiji pod imenom Detour ukrasio je jedan zid u Denveru naslikavši mural posvećen košarkašima Nagetsa Nikoli Jokiću i Džamalu Mariju.
Denver nagetsi igraju veliko finale NBA lige po prvi put u istoriji franšize, protivnici su im košarkaši Majami hita. Poslednjih dana u glavnom gradu Kolorada većina stvari je u znaku junaka košarkaškog tima - Nikole Jokića i Džamala Marija.
Podsećanja radi, umetnik Andrej Josifovski poznatiji kao Pijanista 2019. godine naslikao je na jednoj zgradi u Somboru mural posvećen Jokiću.
 
Inače, košarkaši Majami hita pobedili su Denver nagetse 111:108 u drugom meču NBA finala, izjednačivši seriju na 1-1. Ni 41 poen i 11 skokova Nikole Jokića nisu pomogli domaćinima da izbegnu prvi poraz na svom parketu u plej-ofu ove sezone. Serija se seli u Majami za treću i četvrtu utakmicu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Porter doživotno suspendovan iz NBA lige

Američka košrakaška NBA liga danas je doživotno suspendovala igrača Toronta Džonteja Portera zbog odavanja poverljivih informacija sportskim kladinicama i klađenja na utakmice.

Cicipas osvojio masters u Monte Karlu

Grčki teniser Stefanos Cicipas osvojio je danas masters u Monte Karlu, pošto je u finalu pobedio 10. tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda sa 2:0 po setovima 6:1, 6:4.