Đoković saznao protivnika: Sa Alkarasom za finale Rolan Garosa

Španac Karlos Alkaras pobedio je večeras u četvrtfinalu Rolan Garosa Grka Stefanosa Cicipasa sa 3:0 (6:2; 6:1; 7:6).
Đoković saznao protivnika: Sa Alkarasom za finale Rolan Garosa
Foto: FoNet/AP
Za plasman u finale u petak će se boriti protiv Novaka Đokovića, koji je ranije danas u prvom četvrtfinalnom meču sa 3:1 eliminisao Rusa Karena Hačanova.
Alkaras je ubedljivo dobio prva dva seta, a u trećem je na servis Cicipasa pri rezultatu 5:2 propustio dve meč lopte i omogućio Grku da produži meč, a potom i da napravi brejk.
Španac nije uspeo da oduzme servis Cicipasu iako je na 5:4 imao i treću meč loptu, pa se od vodstvo od 5:2 pretvorilo u 5:5.
 
Alkaras je u brzom gemu poveo sa 6:5, a potom Cicipas izjednačio na 6:6 za taj brejk koji je Španac  dobio sa 7:5 iskoristivši, na svoj servis, šestu meč loptu za 3:0 i polufinale.
 
Đoković u polufinale s Alkarasom ide posle 90. pobede u svojim dosadašnjim nastupima na Rolan Garosu.
 
Dva druga para polufinala koje se igra sutra su Aleksandar Zverev-Tomas Martin Ečeveri i Holger Rune- Kasper Rud. 
  • NS49

    07.06.2023 06:41
    Mali je ne dobar već odličan pa će Nole morati da upregne svu svoju pamet i iskustvo koje srećom ima ali i neverovatnu snagu koja se naročito izražava u maratonskim mečevima. Što je meč duži i teži on je sve boji, kao Roki Balbora koga što viđe udaraju on je sve jači.
    Ne znamo kakav će biti sledeće goine ali iz sveg srca mu žeilimo da ove ostvari zacrtane ciljeve.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Verstapenu pol pozicija u Džedi

Vozač Red Bula Maks Verstapen osvojio je danas prvo mesto u kvalifikacijama i obezbedio pol poziciju na trci Formule 1 u Saudijskoj Arabiji.