Pomereni termini na Vimbldonu: Đoković i Vavrinka igraju četvrti meč - ne pre 20 časova

Novak Đoković i Sten Vavrinka igraju danas u trećem kolu Vimbldona, a procene su da bi taj meč mogao da počne oko 20 časova.
Pomereni termini na Vimbldonu: Đoković i Vavrinka igraju četvrti meč - ne pre 20 časova
Foto: FoNet
Organizatori su korigovali raspored takmičenja za peti dan.
 
Jučerašnji prekid meča između Endija Marija i Stefanosa Cicipasa pri rezultatu 2:1 u setovima u korist Britanca, rezultovao je pomeranjem ostalih termina na Centralnom terenu. 
Njihov susret biće nastavljen nakon prvog meča u kojem se sastaju Karlos Alkaras i Aleksandar Miler od 14.30 sati.
Nakon Marija i Cicipasa na teren će izaći Poljakinja Iga Švjontek protiv hrvatske teniserke Petre Martić.
 
Organizatori nisu precizirali kada bi mogao da se odigra poslednji duel petog dana na Centralnom terenu u kojem će snage odmeriti Novak Đoković i Sten Vavrinka, ali su pocene da bi taj meč počeo oko 20 sati po srednjeevropskom vremenu.
 
Podsećanja radi, na Vimbldonu je moguće igrati do ponoći po centralnoevropskom vremenu, nakon toga, ukoliko organizatori ne odluče drugačije, meč prelazi u drugi dan, kao što je slučaj upravo sa Marijem i Cicipasom.
  • Boco

    07.07.2023 16:22
    Neče ni početi danas

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).