Ivana Vuleta: Zlatna medalja i lični rekord su najlepši mogući san

Nova svetska šampionka u skoku udalj Ivana Vuleta izjavila je da je iskustvo bilo njen najveći saveznik, a da su zlatna medalja i lični rekord najlepši mogući san.
Ivana Vuleta: Zlatna medalja i lični rekord su najlepši mogući san
Foto: FoNet (AP)

Ivana Vuleta je do zlatne medalje na prvenstvu sveta u Budimpešti stigla skokom od 7,14 metara.

Ona je tim skokom u petoj seriji nadmašila svoj rezultat iz druge serije od 7,05 metara, koji bi joj takođe bio dovoljan za zlatnu medalju.
"Posle 10 godina da osvojim tu zlatnu medalju i da na istom takmičenju skočim lični rekord je najlepši mogući san. Ne znam da li sam u životu toliko plakala, van sebe sam i mnogo sam ponosna. Ovo je samo potvrda da je iskustvo moj najveći saveznik", rekla je za RTS Ivana Vuleta.
 
Navela je da su to "trenuci za koje se živi".
 
"Samo saznanje da proživljavaš nešto najlepše u poslu koji radiš i da sa najbližima, voljenima možeš to da podeliš je prelepo. Svako ko je to prošao zna koliko je taj osećaj neprocenjiv", rekla je Vuleta.
 
Ona je, komentarišući neka takmičenja na kojima nije ostvarila očekivani rezultat, rekla da je uvek bila spremna, ali da su neke okolnosti bile van njenog domena i da je presrećna što je dočekala zlatnu medalju.
 
"Uvek sam bila spremna. Nekad sam vredela za zlato, nekad za treće, četvrto mesto, ali sam znala da sam dala sve što sam mogla i apsolutno sam presrećna što sam je dočekala", rekla je Ivana Vuleta.
  • Megi

    21.08.2023 10:50
    Ivana
    Bravo!!!
    Talentovana,vredna devojko!Svaka čast!
  • Milan

    21.08.2023 07:05
    Čestitke , bravo!!!
  • Sever Srbije

    21.08.2023 06:36
    Veseli se srpski rode! Bravo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).