VIDEO Navijač urlao na Troickog: "Ovo je Njujork, ne je*ena Srbija"

Nesvakadišnja i neprijatna scena dogodila se na meču prvog kola kvalifikacija za US Open između srpskog tenisera Hamada Međedovića i Borne Goje iz Hrvatske.

Između drugog i trećeg seta došlo je do verbalnog sukoba između dvojice navijača i Viktora Troickog, Međedovićevog trenera.

Navijači su provocirali Međedovića, a Troicki im je u jednom trenutku rekao da to ne rade.

Tada je jedan od navijača ustao i počeo da viče na Troickog, dok su ga ostali smirivali. Nekadašnjeg 12. tenisera sveta nazvao je "je*enim klovnom", dodajući da je "ovo Njujork, ne je*ena Srbija".
 
 
Navijači su posle izbačeni sa tribina.
 
Borna Goja je savladao Međedovića rezultatom 2:1 u setovima.
  • @vlada

    23.08.2023 14:54
    Probacu za tebe i ostale srbende komentar koji ukljucuje mozak. Inace nisam Hrvat, posto znam da za tebe i takve slicne ko ne mrzi Zapad a narocito Ameriku ne moze nikako biti Srbin. Pod prvo, verovatnoca da se neko rodi je 1 prema 400 triliona. Da SAD nisu nikad osnovane to bi imalo takav uticaj na svetsku istoriju da bi danas ziveli neki potpuno novi ljudi. A da ti se npr. evo koliko danas potpuno raspadne Amerika, svet bi zapao u takvu ekonomsku krizu kao nikada u istoriji. Inace, ni od ispunjenja srpskih nacionalistickih ciljeva ne bi bilo nista zato sto bi se odmah Turska stavila pod zastitu Bosnjaka i kosovskih Albanaca i sigurno ne bi bili jedina svetska sila koja bi im pritekla u pomoc. A na koga bi Srbi racunali? Na Rusiju koja ne moze neko ukrajinsko selo godinu dana da zauzme ili na Kinu koja bi ekonomski propala bez Amerike a koja na Srbiju i tako gleda samo kao na korumpiranu drzavu koju je lako uvuci u duznicko ropstvo. Realnost je da bi bez Amerike kao globalnog igraca ziveo u tesko osiromasenoj drzavi u kojoj bi AV ili bilo ko posle njega mogao da vlada kao neki africki diktator.
  • Tri prsta u kanal

    23.08.2023 14:43
    Uprkos negodovanju Državne revizorske institucije, vlast ostaje pri stavu da zagađivačima treba smanjiti kazne za ispuštanje otpadnih voda sa mizernih 25 dinara na još mizernijih 0,025 dinara po danu.
  • ph

    23.08.2023 13:55
    Ovaj pored sa ledja isti tipsa. :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).