Đoković bio "domaćin" na Tajms skveru uoči US Opena

Uoči US Opena, poslednjeg grend slem turnira sezone, svetski teniski šampion Novak Đoković bio je domaćin teniskog meča na Tajms skveru u Njujorku, u organizaciji austrijske kompanije Waterdrop.
Đoković bio "domaćin" na Tajms skveru uoči US Opena
Foto: FoNet/AP
Kako je saopšteno, Đoković je na Tajms skveru demonstrirao umeće na teniskom terenu, učestvujući u meču koji je promovisao harmoniju sporta i održivog načina života.
Ističući važnost dobrog zdravlja u sportu i svakodnevnom životu, Đoković i kompanija Waterdrop su transformisali Tajms skver u centar održive hidratacije.
Događaj je okupio veliki broj prolaznika i teniskih entuzijasta, koji su imali jedinstvenu priliku da se druže sa teniskim profesionalcima i saznaju o prednostima ekološki održivog takmičenja.
 
Mogli su da posete Waterdrop "hidratacionu stanicu", probaju osvežavajuće Microdrink napitke, uzmu reket u ruke i pridruže se igri, promovišući aktivan način života.
 
Bili su i pozvani da svoje plastične boce zamene za besplatne Waterdrop boce i tako podrže ekološke prakse i smanje plastični otpad.
 
Ranije tokom dana, događaju su se pridružili teniski profesionalci i Waterdrop ambasadori Tejlor Fric i Danijel Kolins.
 
Ova kompanija zvanični je partner za hidrataciju i zlatni partner ATP Tura u 2023. godini.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Prva pobeda odbojkašica Srbije u Ligi nacija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, pošto je u drugom meču turnira u Rio de Žaneiru pobedila Tajland sa 3:0.

Đoković poražen od Tabila u dva seta

Novak Đoković nije danas uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Rimu, pošto je izgubio od 32. igrača sveta Čileanca Alehandra Tabila posle dva seta, 2:6, 3:6.

Lajović poražen u drugom kolu Rima

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u treće kolo turnira u Rimu, pošto je posle dva seta poražen od 19. tenisera sveta Argentinca Sebastijana Baesa 6:7, 6:7.

Međedović pobedio Davidoviča Fokinu

Teniser Srbije Hamad Međedović plasirao se danas u treće kolo masters turnira u Rimu, posle pobede u dva seta (7:6(4), 6:4) nad Špancem Alehandrom Davidovičem Fokinom.