Milorad Vučelić podneo ostavku na mesto predsednika Partizana

Predsednik Fudbalskog kluba Partizan Milorad Vučelić podneo je danas ostavku na tu funkciju, prenose beogradski mediji.
Vučelić je ovu odluku obrazložio svojim najbližim saradnicima u Partizana. "Novosti" prenose da je on užem rukovodstvu kluba rekao da mu je "funkcija predsednika Partizana bila velika čast, teška dužnost i obaveza".
"Vršio sam je dugo godina radeći u okviru statutarnih ovlašćenja, a po najvećoj i najboljoj meri svojih mogućnosti. Teška srca i mirne savesti - više ne mogu. I zato podnosim ostavku na položaj predsednika i izražavam veliku zahvalnost svojim saradnicima i svima onima koji su mi, u ovim za Partizan složenim vremenima, pomagali", naveo je Vučelić.
Vučelić je bio predsednik Partizana od 2016. godine.
 
Navijači Partizana su za sutra uoči revanš meča plej-ofa za plasman u Ligu konferencija najavili protest protiv čelnika kluba.
  • Bivši insajder

    30.08.2023 16:08
    Taj uništava šta stigne
    Najzad! Ko će sada da mu plaća tompuse i viski? Kamo sreće da podnese ostvku i na mesto glavnog urednika u novinama gde danas radi za oko 5500 evra mesečno. Neki tvrde da kobajagi "zarađuje" i dosta više. Zarađuje čime- uništavanjem nekada najtiražnijih novina? Novine grcaju, prodati tiraž kao izričito režimskih novina koje nekadašnji čitaoci izbegavaju je katastrofalno pao a on i dalje gospodari- baš kao i u vreme Mire Marković u jednom drugom mediju.
  • April

    30.08.2023 14:38
    Goli zidovi
    Nema više šta da se opljačka
  • /

    30.08.2023 13:45
    /
    samo da ga ne vrate na rtns ili rts

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).