Pešić: Nema mnogo tuge i plakanja

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić rekao je da se "posle poraza od Italije ekipa okreće sledećoj utakmici".
"Okrećemo se sledećoj utakmici, nema mnogo tuge i plakanja. Nismo pobedili, ali se nismo ni obrukali. Mi smo ovde došli ne da pobeđujemo samo Italiju, već sve što možemo", izjavio je Pešić.
Nakon tri startne pobede Srbija je u četvrtom kolu poražena od Italije.
"Držali smo sastanak, pričali šta nam je cilj, šta treba da popravimo i šta moramo da uradimo protiv ekipe koja nije Italija, ali je pokazala da moramo da poštujemo napadački kvalitet", dodao je Pešić.
 
U nedelju, 3. septembra, reprezentacija Srbije će od 14 časova u Manili igrati protiv Dominikanske Republike.
 
"To su većinom igrači koji igraju u Evropi. Pobedili su Italiju, ali su juče izgubili jer su u meč ušli 'lako ćemo'. A, videli ste koliko je teško kada se protivnik razigra", rekao je Pešić.
 
Pobednik sutrašnjeg meča izboriće plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva.
 
"Mi nosimo ime košarkaške sile i protiv nas su svi uvek posebno našpanovani, spremni, motivisani... Za nas je posebno teško protiv svakog rivala", zaključio je Pešić.
  • Milan

    03.09.2023 07:55
    Vreme je za promene
    Sa Pesicem Orlovi rano lete kuci.
  • Del Potro

    02.09.2023 21:44
    Odlazi
  • Хокејаш Брица

    02.09.2023 20:36
    Важно је учествовати а тужно изгубити о бруки ништа пошто је лова добра да га плаћају после турнира по учинку имао би за два бурека прошли пут је побего у Немачку јел не имаде учинак вредног ни једног бурека а од Орлова оста Црни Светислав само су њега упамтили леванџе нису

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.