Đoković poslao podršku košarkašima: Da u nedelju bude "dva od dva" za Srbiju

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pružio je podršku košarkašima Srbije pred finale Mundobasketa protiv Nemačke na konferenciji za medije nakon plasmana u finale US opena.
Đoković poslao podršku košarkašima: Da u nedelju bude "dva od dva" za Srbiju
Foto: FoNet/AP
U finalu Svetskog prvenstva će u nedelju od 14.40 časova igrati Srbija i Nemačka, dok će se od 10.30 časova u meču za bronzu sastati SAD i Kanada.
"Fenomenalan rezultat, mnogo sam ponosan na njih. Iz sveg srca navijam, kao i cela moja porodica i moj tim i celo okruženje, pratimo, možda ću u nedelju ujutru imati prilike da uhvatim drugo poluvreme, zavisi od toga kada se budem probudio. Jako pomno pratim i danas kada sam uzeo telefon u ruke, prva stvar koju sam proverio je da li su pobedili ili nisu", istakao je Đoković.
Dodaje da zna da će košarkaši Srbije u nedelju ići na pobedu i na osvajanje Mundobasketa.
 
"Cela nacija je iza njih. Malo da skinem pritisak sa njih, šta god da su uradili, oni su u mojim očima već postigli već ogroman uspeh. Ja znam kakvi su oni pobednici, pre svega naš kapiten Bogdan, i znam da će ići na zlato i ja im to želim i da u nedelju bude dva od dva za Srbiju", zaključio je Đoković.
 
Đoković i Rus Danil Medvedev u nedelju igraju finale US opena.
 
Meč za titulu na programu je u nedelju u 22 časa po našem vremenu.
  • Mili88

    09.09.2023 15:57
    Ziva legenda
    Tako je Nole ponosu nas
  • Ja

    09.09.2023 15:24
    Idemooooo (

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).