Dodik napustio utakmicu jer su navijači Partizana vređali Vučića

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik napustio je košarkašku utakmicu između Partizana i Turk Telekoma nakon što je grupa navijača neprimereno skandirala predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.
Dodik napustio utakmicu jer su navijači Partizana vređali Vučića
Foto: 021.rs
Dodik je na društvenoj mreži X napisao da je u Banjaluci u subotu uveče priređen fenomenalan košarkaški spektakl na zadovoljstvo svih ljubitelja košarke, kao i da je prenos iz Banjaluke išao u Rusiju, Tursku, Izrael i zemlje regiona.
On je dodao da je taj košarkaški spektakl poremetila grupa navijača koja je neprimereno skandirala Aleksandru Vučiću.
"Znam koliko je Aleksandar Vučić do sada pomagao Partizanu, ali nakon ovakvog ponašanja navijača, nisam siguran da treba i dalje da pomaže taj klub", napisao je Dodik i dodao da je poznato koliko voli košarku, ali da je napustio utakmicu zbog neprimerenog skandiranja navijača.
 
Kako prenosi Klix.ba, uvrede navijača na račun Aleksandra Vučića osudio je i predsednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić, koji je neistomišljenike nazvao "idiotima".
 
"Moram poručiti grupi neodgovornih idiota na tribinama da Banjaluka nije mesto za vređanje predsednika Srbije. Banjaluka je esencija sabornosti i zapadna prestonica Srba", napisao je Stevandić na mreži X.
 
U Banjaluci se održava Internacionalni košarkaški turnir povodom 50 godina postojanja Košarkaškog kluba Igokea. Turnir je otvoren 6. septembra, a učestvuju, osim Igokee, moskovski CSKA, beogradski Partizan, turski klubovi Galatasaraj i Turk Telekom, te Hapoel iz Јerusalima.
 
Finalna utakmica CSKA - Partizan biće odigrana večeras u Banjaluci u 19 časova.
  • Drmr

    11.09.2023 13:39
    Huligani
    A Cuta i Milivojevic jel bili prisutni
  • Janja

    10.09.2023 18:41
    Koliko čovek ima para svaka mu čast,i sve daje iz svog džepa,ali mu vera.Živeo Vučić, živeo Mile
  • Dete rock'n rola

    10.09.2023 17:53
    Prosto mi dodje da počnem da navijam za partizan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).