Odbojkašice Srbije pobedom nad Meksikom započele kvalifikacije za OI

Odbojkašice Srbije rutinski su pobedile Meksiko 3:0, po setovima 25:16, 25:19, 25:23, u okviru kvalifikacija za Olimpijske igre.
Protiv Meksika, odbojkašice Srbije su bile veoma fokusirane u sva tri seta. Prva dva su osvojile nakon sjajnih početaka. Serijama poena dolazile su izabranice selektora Đovanija Gvidetija do rane prednosti koju su održavale do kraja.
Treći set bio je rezultatski uzbudljiviji od prethodna dva, jer je Meksiko na startu imao prednost od tri poena, pri rezultatu 9:6. Međutim ubrzo je Srbija neutralisala razliku i preuzela vođstvo.
Katarina Lazović bila je najefikasnija sa 13 poena, a pratila je Ana Bjelica sa dva poena manje.
 
Odbojkašice Srbije uključujući i meč protiv Meksika igraće sedam utakmica u devet dana u okviru kvalifikacija za Olimpijske igre.
 
Plasman na OI izboriće dve najbolje reprezentacije iz svake grupe. 
 
Sledeći rival Srbiji je Ukrajina, a duel je na programu u nedelju, 17. septembra, od 10.00.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).