Odbojkašice Srbije izgubile od Dominikane

Drugi put za nepuna tri meseca odbojkašice Srbije gube od Dominikanske Republike.

Posle pobeda Srbije u prva četiri kola na kvalifikacionom turniru u Kini za odlazak na Olimpijske igre u Pariz dogodine Dominikana je još jednom našla slabu tačku izabranica Đovanija Gvidetija da ih savlada sa 3:1 (25:23, 18:25, 25:23, 25:17). Tijana Bošković je bila najubojitija na meču s 32 poena, javlja Danas.

Dominikana je bila uspešnija i poslednjeg vikenda Lige nacija u Južnoj Koreji (3:2), udaljivši Srbiju od završnog turnira.

U poslednja dva kola predstoje najteži izazovi da se izbori za jedno od prva dva mesta koja vode u grad svetlosti.
 
U subotu (10 časova po našem) igra se s Holandijom, koja je stavila naše na muke u polufinalu minulog Evropskog prvenstva, a u nedelju (13,30) s domaćinom Kinom. Među tri reprezentacije koje važe za favorite za dve karte sada se umešala i Dominikana, koja kao i Srbija ima četiri pobede i poraz.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Zvezda izgubila od Benfike u Ligi šampiona

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su večeras na domaćem terenu u Beogradu od Benfike 1:2, u utakmici prvog kola Lige šampiona, koja se od ove sezone igra u novom formatu.

Roma otpustila trenera De Rosija

Fudbalski klub Roma, koji se susreće sa teškoćama i lošim rezultatima u italijanskom prvenstvu, saopštio je da je otpustio trenera Danijelea De Rosija.

Lekleru pol pozicija u Bakuu

Vozač Ferarija Šarl Lekler startovaće sa pol pozicije trku Formule 1 za Veliku nagradu Azerbejdžana, pošto je danas bio najbrži u kvalifikacijama.