Bruka "orlića": Engleska razbila Srbiju 9:1

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije poražena je večeras na gostovanju Engleskoj 9:1 (3:1) u utakmici drugog kola F grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.
Bruka "orlića": Engleska razbila Srbiju 9:1
Foto: Pixabay

Niko nije očekivao da će biti lako protiv Engleske, ali malo ko je očekivao ubedljiv poraz "orlića" u Notingemu.

Englezi su svakako bili favoriti i to su stavili do znanja ekipi Dušana Đorđevića od samog starta. Ređale su se šanse pred golom Veljka Ilića, ali je čuvar mreže TSC-a imao nekoliko odličnih intervencija.
U jeku napada domaćina, Srbija je stigla do gola i prednosti, a strelac je bio fudbaler Crvene zvezde Vladimir Lučić u 27. minutu.
 
Kao da je primljeni gol dao dodatnu energiju Englezima, koji su nastavili sa napadima ka golu Srbije i već do poluvremena postigli tri pogotka - strelci su bili Filodžin u 38, Delap u 42. minutu i Eliot u sedmom minutu sudijske nadoknade.
 
U nastavku "orlovići" su doživeli pravu rezultatsku katastrofu.
 
Čak šest pogodaka postigli su Englezi u drugih 45 minuta, a golove su postizali Madueke (dva), ponovo Filodžin, a zatim i Subotić autogol. Potpuno rasulo u srpskim redovima iskoristili su Rou i Eliot u poslednjim trenucima meča.
 
Engleska je upisala i drugi trijumf u kvalifikacionoj Grupi F, dok je Srbija posle pobede nad Azerbejdžanom doživela prvi poraz.
 
Naredni meč "orlići" igraju 16. oktobra u Severnoj Irskoj.
  • Smeh Smeh

    15.10.2023 14:50
    Ko još gleda srbijanski fudbal.
  • Eope

    15.10.2023 10:15
    Paunović
    Vratite Paunovića, da napravi neki tim i od mlađih i od starijih. Piksi je ušao u legendu, ali nemoj da izađe zbog loše uloge selektora.
    Ovde koliko vidim gol nije dao golman i onaj koji nije igrao. Nekada svetski prvaci, pobedili Brazil u finalu, a sada dugi igraju viktorije isprad našeg gola.
  • dusan

    13.10.2023 11:36
    procitao sam naslov mojoj zeni a ona pita ;jel to u kosarci

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Prva pobeda odbojkašica Srbije u Ligi nacija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, pošto je u drugom meču turnira u Rio de Žaneiru pobedila Tajland sa 3:0.

Đoković poražen od Tabila u dva seta

Novak Đoković nije danas uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Rimu, pošto je izgubio od 32. igrača sveta Čileanca Alehandra Tabila posle dva seta, 2:6, 3:6.

Lajović poražen u drugom kolu Rima

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u treće kolo turnira u Rimu, pošto je posle dva seta poražen od 19. tenisera sveta Argentinca Sebastijana Baesa 6:7, 6:7.

Međedović pobedio Davidoviča Fokinu

Teniser Srbije Hamad Međedović plasirao se danas u treće kolo masters turnira u Rimu, posle pobede u dva seta (7:6(4), 6:4) nad Špancem Alehandrom Davidovičem Fokinom.