Stojković: Nismo zaslužili poraz, imate utakmice kad vas jednostavno neće

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je da njegova ekipa nije zaslužila da izgubi od Mađarske.
Stojković: Nismo zaslužili poraz, imate utakmice kad vas jednostavno neće
Foto: FoNet (AP)
"Niko vas ne pita da li ste imali sreće ili ne, rezultat je taj koji na kraju pokazuje ono zbog čega smo tužni, a to je da smo izgubili utakmicu. Imate utakmice, imate dane, kada vas jednostavno neće. Momci su se zaista borili, nivo borbenosti je bio izvanredan, htenje, volja, broj šansi, dominacija na terenu... Svi elementi koje se trudimo da pokažemo, večeras smo pokazali", rekao je Stojković za Arenu sport.
Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je u Budimpešti od Mađarske sa 1:2, u utakmici Grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Srbija je druga na tabeli sa deset bodova, odnosno ima tri manje od Mađara, uz utakmicu više.
"Teško mi je pao poraz, jer ga momci nisu zaslužili. Fudbal nekad može da bude okrutan što se rezultata tiče, ali bez obzira na sve moramo da ostanemo pozitivni i dalje je sve u našim rukama. Njima čestitam, pobedili su nas dva puta. Treba ostati miran, nema razloga za panikom, uradićemo mi ono što se očekuje od nas", rekao je Stojković.
 
Fudbaleri Srbije naredni meč u kvalifikacijama igraju u utorak kada će na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Crnu Goru. 
  • Srle

    15.10.2023 19:17
    Losi ambasadori Srba
    Mozda je i bolje da se ne kvalifikujete na EP da nas ne brukate kao i Brnabicka gde god da se pojavite.
  • Dzoni

    15.10.2023 17:25
    Ma sta te blli tuki, plata ide
  • Zamenik zamenika

    15.10.2023 14:16
    Srbija nikada nije ni znala da igra fudbal. Ponavljam,Srbija ne zna da igra fudbal. Valjda se samo dva puta plasirala na neko veliko takmičenje. To je sve. Rezultat nula. Ovo je uobičajen rezultat za reprezentaciju. Srpski fudbal ne treba da bude vest uopšte. Pogledajte rang listu reprezentacija u bilo kom sportu i stvari će vam biti jasne.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).