Stojković: Odvešću Srbiju na Evropsko prvenstvo, u to nema dileme

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi bio je veoma zadovoljan posle pobede nad Crnom Gorom, kojom se značajno približila plasmanu na Evropsko prvenstvo.
Stojković: Odvešću Srbiju na Evropsko prvenstvo, u to nema dileme
Foto: FoNet/AP
"Presrećan sam zbog ove velike pobede. Igrači su pokazali čvrst karakter i odličan mentalitet, kao što i treba kada je ovakav meč u pitanju. Znam da će ovi igrači dati za dres sve što imaju. Imamo otvorena vrata do Nemačke", rekao je Stojković.
Ostaje da overi plasman na EURO i postane prvi selektor Srbije koji će odvesti Orlove i na Svetsko i na Evropsko prvenstvo. Za to je potreban bar bod protiv Bugarske.
"Odvešću Srbiju na EURO, u to nema dileme. Bitno je da je Srbija pokazala veliko srce i veliko taktičko znanje. Ja sam bio veoma miran, jer i svi ti ulasci igrača na poluvremenu, taktika, sve je to bilo unapred pripremljeno. Nismo gubili nadu posle Budimpešte, momci su odlično reagovali", zaključio je Piksi.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).