Đoković posle tri seta savladao Rubljova: Za finale mastersa u Parizu protiv Dimitrova

Prvi teniser sveta Novak plasirao se u finale mastersa u Parizu, pošto je u polufinalu savladao Andreja Rubljova u tri seta 5:7, 7:6(7:3), 7:5.
Đoković posle tri seta savladao Rubljova: Za finale mastersa u Parizu protiv Dimitrova
Foto: Beta/AP
Najbolji teniser sveta će u finalu igrati sa Bugarinom Grigorom Dimitrovom, koji će se igrati u nedelju, 5. novembra od 15 časova.
Ukoliko Đoković trijumfuje, osvojiće svoj ukupno sedmi trofej na pariskom mastersu.
Takođe, imaće i priliku da dodatno poveća razliku na ATP listi u odnosu na drugoplasiranog Karlosa Alkaraza, jer je prošle godine u finalu izgubio od Danca Holgera Runea.
 
Ovo će biti ukupno 13. međusobni duel između srpskog i ruskog tenisera, a u prethodnih 12 Grigor je zabeležio samo jednu pobedu i to 2013. godine, kada je bio bolji u šesnaestini finala mastersa u Indijen Velsu.
  • 1

    04.11.2023 22:58
    Šteta sto ima prostačko ponašanje, proslava pobede i gest koji je tom prilikom napravio je bila dokaz da i pored sveg uspeha,putovanja,poznavanja stranih jezika... ipak važi ono pravilo "može se*ak iz sela,ne može selo iz se*aka".
    Džabe sve.
  • Nole

    04.11.2023 21:09
    To je naš Nole! Bravooo! Sve čestitke od Mire iz Novog Sada za našu legendu. Samo tako

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.