Piksi saopštio spisak igrača za utakmice protiv Bugarske i Belgije

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković saopštio je danas spisak igrača za utakmicu protiv Bugarske, poslednju, odlučujuću u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024. godine.
Takođe, to je i tim za prijateljski meč protiv Belgije.
 
Na spisku su golmani: Vanja Milinković–Savić (Torino), Predrag Rajković (Majorka), Đorđe Petrović (Čelsi) i Filip Stanković (Sampdorija).
Odbrambeni igrači: Nikola Milenković (Fiorentina), Nemanja Gudelj (Sevilja), Miloš Veljković (Verder), Strahinja Eraković (Zenit), Strahinja Pavlović (Salcburg) i Srđan Babić (Spartak Moskva).
 
Igrači sredine terena: Andrija Živković (PAOK), Nemanja Radonjić (Torino), Nemanja Maksimović (Hetafe), Ivan Ilić (Torino), Marko Grujić (Porto), Uroš Račić (Sasuolo), Saša Lukić (Fulam), Filip Kostić (Juventus), Filip Mladenović (Panatinaikos), Dušan Tadić (Fenerbahče), Lazar Samardžić (Udineze) i Filip Đuričić (Panatinaikos).
Napadači: Dušan Vlahović (Juventus), Petar Ratkov (RB Salcburg) i Aleksandar Mitrović (Al Hilal).
 
Ekipa će se okupiti 13. novembra u Sportskom centru u Staroj Pazovi.
 
Srpski fudbaleri će u sredu 15. novembra u Briselu na stadionu Kralj Boduen od 20.45 igrati prijateljsku utakmicu protiv Belgije.
 
Poslednju utakmicu u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo Srbija će igrati protiv Bugarske u nedelju 19. novembra od 15 časova na stadionu Dubočica u Leskovcu.
Za plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj 2024. godine Srbiji će biti dovoljan bod iz te utakmice.
 
Na tabeli Grupe G Mađarska je prva na tabeli sa 14 bodova iz šest utakmica, a Srbija na drugom mestu ima 13 bodova ali i utakmicu više. Crna Gora je treća sa osam bodova iz šest utakmica, a Litvanija na četvrtom mestu ima dva boda manje i utakmicu više. Bugarska je na poslednjem mestu sa dva boda.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).