Istraga o napadu na delegaciju Crvene zvezde u Zadru, privedene dve osobe

Povodom dva napada u Zadru na osobe iz delegacije KK Crvena zvezda, zadarska policije saopštila je da se "u prostorijama policije nalaze dve osobe koje se dovode u vezu s ovim događajima".
Istraga o napadu na delegaciju Crvene zvezde u Zadru, privedene dve osobe
Foto: Pixabay
"U subotu, oko 20 sati, policijski službenici Policijske uprave zadarske primili su dojave za dva događaja, koji se dovode u vezu s održavanjem sportskog takmičenja u Zadru", saopštila je policija.
 
Navode da je u toku "kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica ovih događaja".
"U prostorijama policije nalaze se dve osobe koje se dovode u vezu s ovim događajima. Po završetku kriminalističkog istraživanja, policija će pravovremeno obavestiti javnost", navedeno je u saopštenju.
KK Crvena zvezda prethodno je saopštila da su u subotu uveče u dva odvojena incidenta u Zadru bez ikakvog razloga napadnuti član UO kluba, zajedno s još jednim prijateljem kluba koji je bio s njim u društvu, kao i dva člana novinarske ekipe koja je s delegacijom KK Crvena zvezda stigla iz Barselone.
 
Kako je navedeno, svi su u napadu maskiranih huligana pretučeni i tom prilikom zadobili su ozbiljne povrede.
 
Rukovodstvo regionalne košarkaške ABA lige osudilo je napad huligana i zatražilo hitno privođenje napadača.
 
"Nakon šokantnih scena koje su se u subotu uveče dogodile u Zadru i napada na novinare i članove delegacije Crvene zvezde uoči utakmice sedmog kola ABA lige između Zadra i Crvene zvezde, ABA liga najoštrije osuđuje svaki aspekt nasilja i bilo koje vrste diskriminacije", navodi se u saopštenju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).