Lalatović novi trener Spartaka, Đorđević preuzeo Radnički iz Niša

Fudbalski klub Spartak saopštio je danas da je Nenad Lalatović novi trener kluba iz Subotice.
Lalatović novi trener Spartaka, Đorđević preuzeo Radnički iz Niša
Foto: 021.rs
Lalatović će biti sutra predstavljen javnosti, a na klupi Spartaka je zamenio Aleksandra Keržakova, koji je juče sporazumno raskinuo ugovor sa klubom iz Subotice posle serije loših rezultata u Superligi Srbije.
 
Spartak je trenutno na 11. mestu na tabeli SLS sa 16 bodova, a poslednju pobedu u domaćem prvenstvu ostvario je osmog oktobra protiv TSC-a (2:0).
Lalatović (45) je ranije vodio ukrajinsku Zoriju, Mladost GAT, Radnički (N), Borac (BL), Radnički (KG), Al Batin, Vojvodinu, Čukarički, Crvenu zvezdu, Borac, Napredak, Voždovac, Proleter, Srem, kao i mladu reprezentaciju Srbije.
 
On je poslednji trenerski angažman imao u Zoriji, a u ukrajinskom klubu dobio je otkaz krajem septembra posle manje od dva meseca.
Đorđević i zvanično na klupi Radničkog
 
Slavoljub Đorđević novi je trener Radničkog iz Niša. Bivši strateg Vojvodine i Radnika iz Surdulice je na ovom mestu nasledio Nikolu Trajkovića.
 
Đorđevića po dolasku u Niš očekuje težak posao, jer se Radnički trenutno nalazi na 14. mestu tabele Superlige Srbije.
U narednom periodu ga očekuje težak raspored, jer će posle reprezentativne pauze igrati protiv Čukaričkog, TSC i Kup utakmica protiv Crvene zvezde. Posle im sledi dueli sa Partizanom i Vojvodinom, da bi ovaj težak period završili sa gostovanjem imenjaku u Kragujevcu.
 
Neće ovo biti prvi put da je Đorđević na zadatku da tim spašava sa dna tabele. To je uspeo da uradio sa Radnikom iz Surdulice, gde je uspeo da ostane u ligi.
  • XxxxX

    14.11.2023 19:08
    Jel ima neki klub u Srbiji koji ovaj nije "trenirao"?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).