Đoković posle velike borbe poražen od Sinera

Novak Đoković poražen je od Italijana Janika Sinera sa 1:2 po setovima 5:7, 7:6(5), 6(2):7, u meču drugog kola Zelene grupe završnog mastersa u Torinu.
Đoković posle velike borbe poražen od Sinera
Foto: Beta/AP
Đoković je poražen od četvrtog tenisera sveta posle tri sata i 11 minuta igre.
 
Sve do 11. gema prvog seta oba igrača su bila sigurna na svom servisu, kada je Siner iskoristio prvu brejk loptu i stigao do brejka. U narednom gemu Italijan je sigurnim servisom potvrdio brejk i stigao do vođstva u setovima.
U drugom setu nije viđena nijedna brejk lopta i pobednik se odlučivao u taj-brejku, u kom je viđeno sedam mini brejkova. Jedan više mini brejk napravio je Đoković i stigao do izjednačenja.
 
Siner je u šestom gemu trećeg seta uspeo da oduzme servis srpskom teniseru, ali je Đoković odmah u narednom gemu uspeo da se revanšira svojim prvim brejkom na meču.
Do kraja seta nije bilo brejka i pobednik se ponovo rešavao u taj-brejku, u kom je Siner bio ubedljiv i slavio sa 7:2.
 
Za plasman u polufinale Đokoviću je neophodna pobeda u poslednjem, trećem kolu, a protivnik u tom meču biće mu Poljak Hubert Hurkač.
  • Stojo

    15.11.2023 07:04
    Stojo
    A videlo se još na početku da mu je samo da završi na 1 mestu godinu! Bilo je dovoljno samo jedan meč pobediti za tako nešto. Sada ima taj luksuz da igra matematički i umor isto je učinio svoje!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).