Meč Belgije i Srbije na novoj lokaciji zbog kiše - igra se bez publike

Prijateljska utakmica između fudbalskih reprezentacija Belgije i Srbije, koja je trebalo da se igra večeras u Briselu, zbog kiše je premeštena u Leven i igraće se bez publike.
"Zbog jake kiše poslednjih dana, sudije su odlučile da teren na stadionu "Kralj Boduen" nije za igru. Zbog toga je odlučeno da se prijateljski meč protiv Srbije odigra u Levenu. 
S obzirom na kratak rok i nemogućnost da se utakmica bezbedno organizuje u prisustvu navijača, utakmica će se igrati bez publike", navodi se u saopštenju Fudbalskog saveza Belgije.
Fudbalski savez Srbije saglasio se i prihvatio promenu mesta odigravanja utakmice, koja će početi od 20.45 sati.
  • Навијачица

    15.11.2023 16:20
    Без публике смо готови ,боље да играмо и без играча симултанку видео игру а пада и киша ,што би рекао Бора Чорба : Ране вас ко волове
  • Pera

    15.11.2023 12:41
    Belgijance zanima utakmica sa srbijom kao lanjski sneg

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).