Đoković pobedio Hurkača, čeka trijumf Sinera za polufinale u Torinu

Novak Đoković pobedio je danas Poljaka Huberta Hurkača sa 7:6, 4:6, 6:1 u poslednjem meču grupne faze završnog mastersa u Torinu, ali još uvek nije obezbedio plasman u polufinale.
Đoković pobedio Hurkača, čeka trijumf Sinera za polufinale u Torinu
Foto: FoNet/AP
Naime, gubitak jednog seta Đokoviću je znatno zakomplikovao situaciju i samo će mu večerašnja pobeda Janika Sinera protiv Holgera Runea omogućiti nastup u polufinalu.
 
U prvom setu duela Đokovića i Hurkača nije bilo brejk prilika, pa je sve rešeno u taj-brejku koji je pripao prvom igraču sveta sa 7:1 posle 54 minuta koliko je trajao uvodni set.
Hurkač je u drugom setu stigao do brejka u petom gemu i vođstva od 2:3. Đoković je pri rezultatu 3:4 imao dve brejk lopte, ali je Hurkač sjajnim servisima spasio obe i nešto kasnije došao do osvajanja drugog seta.
 
Odlučujući set je Đoković odigrao na visokom nivou, dva puta je oduzeo servis rivalu i došao do druge pobede u Zelenoj grupi koja mu je donela još 200 ATP poena (ukupno 400).
Ishod poslednjeg meča u Zelenoj grupi u kom sastaju Janik Siner i Holger Rune odlučiće polufinaliste završnog mastersa.
 
Siner je siguran polufinalista, a Đokovića bi sa turnira eliminisala samo pobeda Runea bilo kojim rezultatom.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).