Izraelski fudbalski klubovi igraće kao domaćini u Srbiji

Izraelski fudbalski klubovi Makabi Haifa i Makabi Tel Aviv preostale domaće utakmice u grupnoj fazi evropskih takmičenja igraće u Srbiji, saopštila je danas Evropska fudbalska unija (UEFA).
Izraelski fudbalski klubovi igraće kao domaćini u Srbiji
Foto: Pixabay
UEFA je donela odluku da Izrael ne može da bude domaćin utakmica u međunarodnim takmičenjima "zbog trenutne bezbedonosne situacije" i sukoba Izraela i Hamasa, koji je u toku.
 
Muška i ženska reprezentacija Izraela odabrale su da igraju domaće utakmice u Felčutu u Mađarskoj.
Makabi iz Haife će 30. novembra na stadionu Crvene zvezde ugostiti Ren, u meču petog kola Lige Evropa.
Makabi iz Tel Aviva će svoje dve predstojeće domaće utakmice odigrati na stadionu TSC-a u Bačkoj Topoli, protiv Zorje i Genta.
 
Pre fudbalskih klubova, i košarkaški klub Makabi je izabrao Beograd i domaće mečeve u Evroligi igra u glavnom gradu Srbije.
  • felix

    17.11.2023 06:17
    Srbiju
    poštuje danas čitav svet , samo nesretni hejteri tuguju a ne mogu reći da mi nije drago !
  • Vlada

    16.11.2023 21:35
    "Veoma smo ponosni što smo ovde na Kosovu. Znam da ste imali istu situaciju kao i mi u prošlosti. Nadam se da će u budućnosti vaš narod i naš narod živeti u mnogo boljem i mirnijem svetu" - rekao je selektor izraelske reprezentacije Alon Hazan. Ima li kraja ponizavanju ove nekada suverene drzave a danas kolonije?
  • Deki

    16.11.2023 19:19
    Deks
    To je iz zahvalnosti zato sto su ubili preko 5000 dece ili zato sto prvi otvorili ambasadu Republike Kosova.Sramota me je sto sam gradjanin srbije

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).