Teniseri Srbije bez finala Dejvis kupa

Teniska reprezentacija Srbije nije uspela da se plasira u finale završnog turnira Dejvis kupa u Malagi, pošto je danas u polufinalu izgubila od Italije sa 1:2.
Odlučujući bod Italiji doneo je dubl - Janik Siner i Lorenco Sonego.
 
Oni su bili bolji od Novaka Đokovića i Miomira Kecmanovića sa 3:6, 4:6 posle sat i 35 minuta igre.
Prethodno je prvi bod Srbiji doneo Miomir Kecmanović, pošto je slavio protiv Lorenca Muzetija sa 6:7, 6:2, 6:1. 
 
Đoković je potom bio na korak da donese pobedu i finale svom timu, ali je propustio tri meč lopte i na kraju izgubio od Sinera sa 2:6, 6:2, 5:7.
Srbija je tako propustila šansu da se plasira u svoje prvo finale Dejvis kupa od 2013. godine i neće se boriti za svoju drugu "salataru", nakon one osvojene 2010. godine.
 
Italija je, s druge strane, jedinu titulu u ovom takmičenju osvojila 1976, a poslednje finale igrala je 1998. godine.
 
Teniseri Italije će se za drugi trofej u Dejvis kupu boriti s Australijom, koja je u prvom polufinalu bila bolja od Finske.
  • M

    26.11.2023 05:13
    Veseli se srpski rode!
  • Gale

    26.11.2023 03:37
    Ego
    Na olimpijadi je ostavio bez medalje Stojanovicevu - njena jedina sansa u zivotu da osvoji medalju. Sada, ostavio saigrace iz reprezentaciej da osvoje Davis kup - njihova verovatno jedina sansa u zivotu da ga osvoje.
  • Novak

    26.11.2023 00:53
    Je poprilican ekcentrik
    On dobija kad igea individualno zato sto on ne trpi iako voli kolektiv i kolektivni duh i da ga bodre i gledaju drugovi on vise voli trenere pa da na njih vice da ima slobodu.Tako da mislim da je to razlog gubitka meca kao i zamor jer sad je kraj godine i vec zeli da je kod kuce.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport