Đoković: Preuzimam odgovornost za poraz

Najbolji teniser sveta Novak Đoković izjavio je večeras da "preuzima odgovornost" za poraz Srbije od Italije u polufinalu Dejvis kupa.

"Za mene je ovo veliko razočarenje, preuzimam odgovornost za poraz. Imao sam tri meč lopte i bio sam tako blizu pobede", izjavio je Đoković nakon eliminacije.

Srbija je poražena sa 1:2, a jedini poen Srbiji doneo je Miomir Kecmanović u singlu protiv Lorenca Musetija - 6:7, 6:2, 6:1.

Janik Siner je uspeo da pobedi Novaka Đokovića i donese izjednačenje Italijanima posle tri seta - 2:6, 6:2, 5:7.
 
U dublu, Đoković i Kecmanović su poraženi od Sinera i Sonega sa 6:3, 6:4.
 
"Zaista je teško, kada izgubite za svoju zemlju osećaj gorčine je još jači. Italija je igrala veoma dobro, posebno Janik (Siner), u singlu protiv mene i u dublu. Mislio sam da će možda malo pasti u dublu, ali to se nije desilo. Možemo samo da kažemo bravo", dodao je Đoković.
  • pape

    30.11.2023 11:48
    aiiii
    Ma veseli se srpski rode, vazda
  • Odkuliraj

    26.11.2023 09:45
    evo ja ti zahvaljujem što je propala prilika da nam i av zapeva istu pesmu sa vama. Razočarao si svog predsednika najviše.
  • Novosadjanin

    25.11.2023 23:14
    zaista
    Pitanje je zašto Novak igra dubl mečeve.Možemo ga voleti koliko hoćemo ali realno nije dubl igrač,posebno posle već odigranog i izgubljenog meča.Zašto ON mora biti taj koji će doneti pobedu ? Puno je bilo prepotencije i potcenjivanja Italijana....mi smo već po nama osvojili trofej,sportisti to nikada ne rade,uvek se desi loša karma.A ni pesma sa kojom su nastupali nije u skladu sa navijačima,građanima Srbije a da ne govorim o Đereu kao delu reprezentacije.Čemu sve to ? Zašto ne možemo biti samo PONOSNI SRBI ! Čast,ponos...se stiče i zaslužuje ,ne treba je forsirati i siliti,dolazi sama....i NARAVNO da si odgovoran .....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).