EURO 2024: Srbija u grupi sa Engleskom, Danskom i Slovenijom

Fudbalska reprezentacija Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj igraće u grupi C protiv Engleske, Danske i Slovenije, odlučeno je večeras žrebom u Hamburgu.

Srbija će prvi meč igrati 16. juna u Gelzenkirhenu protiv Engleske.

Četiri dana kasnije u Minhenu sledi duel protiv Slovenije, a 24. juna, takođe u Minhenu, protiv Danske.
Grupe
 
A grupa: Nemačka, Škotska, Mađarska, Švajcarska
 
B grupa: Španija, Hrvatska, Albanija, Italija
 
C grupa: Slovenija, Danska, Engleska, Srbija
 
D grupa: Holandija, Austrija, Francuska, Plej-of pobednik 1
 
E grupa: Belgija, Rumunija, Slovačka, Plej-of pobednik 2
 
F grupa: Turska, Portugal, Češka, Plej-of pobednik 3
  • Vladimir

    31.01.2024 21:06
    Srbija može proći grupu na Eur
    Po mom mišljenju možemo proći grupu bar kao drugi ako budemo igrali kako treba i imali odbranu kakvu treba, ali i ne zavisi sve od igrača već i od sudija kako budu sudili. Pobeđivali smo i jače reprezentacije pa što ne bi i Englesku i Dansku, Sloveniju smo dobili u ligi nacija sa 4:1 i što ne bi ponovo. Svetsko prvenstvo je prošlo tako kako je prošlo gde smo se obrukali, ali opet nije bilo sve do nas već i do sudija. Moje mišljenje utakmica protiv Engleske 2:1 a možda čak i 2:2 protiv Slovenije 4:1 i protiv Danske 1:1 i to bi bilo prvo mesto u grupi, ako budemo i drugi biće ok i ako uspemo da prođemo grupu onda ako želimo da pređemo osminu finala i uđemo u četvrtfinale moramo se dobro spremiti i dati maksimum jer sve zavisi koje ćemo mesto biti u grupi i kog ćemo protivnika dobiti. Neočekujem sad da Srbija osvoji jer nismo baš toliko jaki za neke reprezentacije ali najrealnije bi bilo četvrtfinale i to je to. Nadam se da ćemo se ovde pokazati i da se ne ćemo obrukati kao u Kataru.
  • SRBIN

    08.12.2023 09:38
    IDEMO PO ZLATOOOOOOO !!!! SRBIJA !!!!
  • Sofronije Kukaras

    02.12.2023 23:05
    Nije mi jasno
    Sta se ovaj Piksi nesto lozi pa zatim lozi i masu kada cemo tamo da odemo strogo turisticki, odigramo tri utakmice laganica, sve tri izgubimo sa minimum dva gola razlike i to je to. Fudbalski savez ce dobiti dobru lovu zbog toga sto smo se plasirali na Evropsko, to podele ti likovi izmedju sebe, bace nesto i igracima i boli ih tuki. Glupi navijaci se pale da cemo nesto da uradimo a objektivni znaju da smo losi i skoro uvek smo bili losi u fudbalu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).