FK Kordoba: Gudelj je dobro, prebačen je u bolnicu na dodatne preglede

Trećeligaški španski fudbalski klub Kordoba saopštio je da je njegov igrač Dragiša Gudelj dobro, nakon što je kolabirao u utakmici protiv Melilje.
FK Kordoba: Gudelj je dobro, prebačen je u bolnicu na dodatne preglede
Foto: Pixabay

"Dragi Gudelj je dobro. Prebačen je u bolnicu u Melilji na lekarske preglede nakon što je napustio stadion 'Alvares Klaro'", navela je Kordoba na društvenoj mreži X.

Dodali su i da će nove informacije objaviti blagovremeno.

To je drugi put da je srpski fudbaler kolabirao tokom utakmice, nakon što se u martu srušio na teren kada mu je srce stalo i lekari su ga reanimirali na terenu. 
 
Njemu je posle toga ugrađen poseban defibrilator i Gudelj je nastavio karijeru.
  • Neca

    04.12.2023 07:53
    Verujte
    Zadnje vreme ljudi padaju, to je strašno. U mojoj okolini znam desetak slučajeva poslednjih godinu dana, mladi ljudi, svi umrli od prestanka rada srca, ostavili malu decu.... izgleda počeo vax da radi punom parom.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).