AO: Đoković lako do pobede nad Manarinom, sledeći protivnik Fric

Branilac titule na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu Novak Đoković plasirao se u četvrtfinale pošto je pobedio 19. igrača sveta Francuza Adrijana Manarina posle tri seta, 6:0, 6:0, 6:3.
AO: Đoković lako do pobede nad Manarinom, sledeći protivnik Fric
Foto: Beta/AP
Prvi teniser sveta pobedio je posle sat i 44 minuta i 14. put u karijeri se plasirao u četvrtfinale Australijan opena, na kome je osvojio 10. titula.
On je sedam puta oduzeo servis Manarinu, koji nije napravio nijedan brejk i zabeležio petu pobedu u petom međusobnom duelu.
To je bila 32. uzastopna pobeda na Đokovića u Melburnu.
 
Đoković se 58. put plasirao u četvrtfinale nekog grend slem turnira, čime je izjednačio rekord Švajcarca Rodžera Federera.
 
On će u četvrtfinalu igrati protiv Amerikanca Tejlora Frica.
  • Ljiljana

    21.01.2024 14:16
    Francuz Adrijan Manarin nije mogao da se suprostavi Djokovicu u 8. finala Australian Open a. Bilo je neprimereno, da je u 3 seta isvojio samo 3 gema. Ali Djokoviceva superiornost je dominirala. Nadamo se da ce do polufinala doci pibedom nad Tejlorom Fricom, Amerikancem koji je mnogo napredovao, ali koji ima skor od 0:8 , izgubio svih 8 meceva od Noleta. ,,Djole,ostani moralna gromada,teniski virtouz i pobedom povecaj jaz za one iza tebe,koji teze da ti se priblize. , Ti si GOAT !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).