Vaterpolisti Srbije pobedili Crnu Goru na SP

Vaterpolo reprezentacija Srbije pobedila je danas Crnu Goru 14:6 (4:1, 2:2, 5:3, 3:0), u utakmici drugog kola Grupe C na Svetskom prvenstvu u Dohi.
Vaterpolisti Srbije pobedili Crnu Goru na SP
Foto: Pixabay
Srbija je odigrala dobru prvu četvrtinu, pa je uz jaku odbranu i golovima Viktora i Strahinje Rašovića, Mandića i Vučinića povela sa 4:0.
 
Vaterpolisti Srbije su posle prve četvrtine imali tri gola prednosti (4:1), kao i posle druge (6:3), da bi Crna Gora na početku treće deonice prišla na samo dva gola zaostatka (6:4).
Srbija je odbila taj nalet Crne Gore, pa je vrlo brzo ponovo "pobegla" na plus četiri (8:4), da bi golom Mandića na poslednji odmor otišla sa pet golova prednosti (11:6).
 
Srpski tim je do kraja sačuvao svoju mrežu, postigao još dva gola i ostvario drugu pobedu na turniru.
Srbija ima svih šest bodova na prvom mestu na tabeli, druga je selekcija SAD sa četiri boda, Crna Gora na trećem mestu ima dva, dok je Japan bez bodova.
 
U trećem kolu Srbija će u petak od 15.30 igrati protiv selekcije SAD, za prvo mesto u grupi i direktan plasman u četvrtfinale.
 
Protivnik Crne Gore biće Japan.
  • Agamemnon

    07.02.2024 21:08
    Hehe
    Kad god dobijamo hejteri ćute , sad malo uživanje muzika zz top
  • Slavoljub

    07.02.2024 18:44
    carevi
    Blago cara Savica naucili su nesto i tako i treba idemo hrabro na Ameriku

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).