Ivana Španović ne ide na SP u Glazgovu

Ivana Španović neće braniti svetsko zlato osvojeno u beogradskoj Štark Areni pre dve godine, jer će propustiti šampionat planete u Glazgovu.
Ivana Španović ne ide na SP u Glazgovu
Foto: Beta/AP
Danas je iz kancelarije Atletskog Saveza Srbije stigao i konačan spisak učesnika 19. SP u dvorani, na kojem nema najbolje atletičarke iz Srbije, prenosi N1.
"Ove godine fokus su Olimpijske igre u Parizu, a iskoristićemo i Evropsko prvenstvo u Rimu kao kontrolno takmičenje uoči najvažnijeg događaja u sezoni. Iz tog razloga i takmičenja u dvorani su praktično pala u drugi plan", rekao je pre nekoliko dana za Sport Klub, Goran Obradović, dugogodišnji prvi trener Ivane Španović.
U Škotsku će četvoro reprezentativaca Srbije: Milica Gardašević (skok udalj), Angelina Topić (skok uvis), Milica Emini (60 m prepone) i Elzan Bibić (1500 metara). Takmičenje će se održati u "Komonvelt Areni" u Glazgovu.
 
Na Svetskim prvenstvima u dvorani, Srbija je osvojila četiri medalje - dve zlatne i po jednu srebrnu i bronzanu.
 
U Beogradu, pre dve godine, najuspešnija nacija je bila Etiopija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport