Crvena zvezda: Sudija Jovanović pomaže Partizanu, skloniti ga iz srpskog fudbala

Fudbalski klub Crvena zvezda zatražio je od Fudbalskog saveza Srbije da sudiju Srđana Jovanovića skloni iz srpskog fudbala, pošto je danas, kako navode, pomogao Partizanu da pobedi Radnik u Surdulici.
Crvena zvezda: Sudija Jovanović pomaže Partizanu, skloniti ga iz srpskog fudbala
Foto: Pixabay (ilustracija)

"Crvena zvezda je zgrožena režijom meča između Partizana i Radnika u Surdulici, koju je direktno sproveo Srđan Jovanović iz VAR sobe. Tražimo od Fudbalskog saveza Srbije da se tom sudiji, koji je obrukao srpski fudbal nedavno i u Evropi, potpuno zabrani pristup svim utakmicama Crvene zvezde i Partizana, jer je po ko zna koji put direktno uticao na to da Partizan pobedi i ciljano im pomogao", navodi se u saopštenju Zvezde.

Zvezda se oglasila povodom utakmice u Surdulici, u kojoj je Partizan pobedio Radnik 2:1. Sudija Milan Milanović je u 60. minutu dosudio jedanaesterac za Radnik, ali je dobio poziv iz VAR sobe u kojoj je radio Srđan Jovanović da proveri tu situaciju, nakon čega je promenio svoju odluku.
 
"Često je to činio (pomagao Partizanu) i u direktnim okršajima sa Crvenom zvezdom, a sada mora da im pomaže i u mečevima sa poslednjeplasiranim ekipama na tabeli", ocenili su crveno-beli.
Zvezda je optužila Jovanovića da on utiče na "neregularnost takmičenja, kad god ima priliku".
 
"I svojim odlukama direktno doprinosi pobedama Partizana. Njegovoj bahatosti i bezobrazluku neće biti kraja sve dok čelni ljudi FSS ne donesu konkretnu odluku. Za dobrobit srpskog fudbala taj čovek se mora skloniti iz srpskog fudbala", navodi se u saopštenju Zvezde.
 
Posle 22. kola Partizan je prvi na tabeli sa 56 bodova, bodom više od Zvezde.
  • Milan

    29.02.2024 02:20
    Penali
    Problem su neopravdano dosuđeni i nedosuđeni penali,a ne to koliko je penala izvodio Partizan ili Zvezda.
  • Vlada

    24.02.2024 22:40
    Molim zvanican statisticki podatak, koji je prosek dosudjenih penala po utakmici, dosudjenih u korist CZ?
  • Lala

    24.02.2024 21:27
    Dva penala
    Sram vas bilo,pa vama sad svaku utakmicu sviraju jedan dva penala i vi nekog optužujete

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).