Organizatori OI u Parizu dopustiće sportistima seks u Olimpijskom selu: Podeliće 300.000 kondoma

Organizatori Olimpijskih igara u Parizu odlučili su da prekinu zabranu intimnih odnosa među sportistima uvedenu na Olimpijskim igrama u Tokiju 2021. godine u vreme pandemije kovida19.
Organizatori OI u Parizu dopustiće sportistima seks u Olimpijskom selu: Podeliće 300.000 kondoma
Foto: Beta/AP
Organizatori OI u Parizu su rekli da planiraju da stave na raspolaganje stanovnicima Olimpijskog sela 300.000 kondoma.
 
"Sa tolikim brojem kondoma, svaki stanovnik Olimpijskog sela imaće ono što očekuje i šta mu je potrebno", rekao je Loran Mišo, direktor Olimpijskog i Paraolimpijskog sela u intervjuu za Skaj njuz.
Prema njegovim rečima, cilj organizatora je da se više od 14.000 sportista, osoblja i novinara tokom Olimpijskih igara "osećaju entuzijastično i udobno".
 
"Neće biti alkohola, što je uobičajeno za olimpijska sela, ali moći će da podele intimne trenutke", rekao je Mišo.
Deljenje kondoma na Olimpijskim igrama nije nova praksa jer je još na Olimpijskim igarama u Seulu 1988. godine podeljeno oko 8.500 kondoma da bi se podigla svest o HIV/AIDS-u.
 
Na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. godine organizatori su morali da naruče dodatnih 20.000 kondoma nakon što su shvatili da inicijalna narudžbina od 70.000 komada neće biti dovoljna, na Olimpijskim igrama u Riju 2016. godine podeljen je rekordno veliki broj od 450.000 kondoma.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).