UEFA odobrila prijateljski meč između Rusije i Srbije

Evropska fudbalska unija (UEFA) saopštila je danas da je odobrila prijateljsku utakmicu između reprezentacija Rusije i Srbije, kao i meč između Crvene zvezde i Zenita iz Sankt Peterburga.
UEFA odobrila prijateljski meč između Rusije i Srbije
Foto: Pixabay
"UEFA može da potvrdi da je odobrila ove dve prijateljske utakmice", navodi se u odgovoru za Radio slobodna Evropa (RSE).
"Želimo da ponovimo da prijateljske utakmice nisu deo UEFA takmičenja i da kao takve ne spadaju u našu nadležnost i odgovornost, tako da potencijalno učešće ruskih timova u ovakvim prijateljskim utakmicama nije u suprotnosti sa odlukom Izvršnog komiteta da suspenduje ruske timove iz UEFA takmičenja", naveli su iz Evropske fudbalske unije.
Srbija je prva evropska reprezentacija koja će igrati u Rusiji od početka invazije na Ukrajinu.
 
Meč će biti odigran sutra u Moskvi od 18 časova, a Fudbalski savez Rusije je utakmicu najavio kao "bratski duel".
 
U subotu će u Beogradu prijateljsku utakmicu odigrati Crvena zvezda i Zenit iz Sankt Peterburga.
  • pitanje

    21.03.2024 11:21
    Kako će se osećati ljudi kada za par meseci osvane kraj operacije, kada se jedna država rasparča potpuno, kada se potpiše puj pike sankcije ne važe, kada se ispeglaju odnosi a ukrajna više ne postoji i svi zadovoljni?
  • Фудбалски консултант

    20.03.2024 21:56
    Бубамара је чудо ,док је СР Југославија била под санкцијама нисмо могли ни са Косовом да играмо
  • Podbarac sa Limana

    20.03.2024 21:27
    Kada pomisliš da ne može gore i lošije ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).