Stojković nakon poraza od 4:0: Nema panike, ništa se ne bi promenilo i da smo pobedili Rusiju

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković rekao je da je na večerašnjoj utakmici protiv Rusije sve "palo u vodu" posle crvenog kartona.
Stojković nakon poraza od 4:0: Nema panike, ništa se ne bi promenilo i da smo pobedili Rusiju
Foto: FoNet
Istakao je da se ništa ne bi promenilo ni da je njegova ekipa slavila u Moskvi.
 
"Težak rezultat, ali ako je trebalo da se izgubi, bolje da je večeras, jer je ovo prijateljska utakmica. Sve što smo želeli da sprovedemo u delo, taktičke zamisli, palo je u vodu posle 20 minuta, jer je crveni karton bio ogromna prednost za rusku ekipu", rekao je Stojković, prenosi Fudbalski savez Srbije.
"Bilo je jako teško igrati u jačem ritmu i napraviti bolji rezultat. Šteta zbog toga, bilo je baš prestrogo: penal i isključeni igrač u ranoj fazi utakmici. Ostavilo je traga. Ruska ekipa je znala da iskoristi tu vrstu prednosti", dodao je on.
 
Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je večeras od Rusije sa ubedljivih 4:0, u prijateljskoj utakmici odigranoj u Moskvi. Srbija je već od 20. minuta igrala sa igračem manje pošto je Milan Gajić dobio crveni karton.
"Nije bitno na kraju da li je 2:0, 3:0 ili 4:0. Ono čime nisam zadovoljan je što nismo bili u egalu i nismo uspeli da neke stvari koje smo spremali vidimo na delu", rekao je Stojković.
 
Srbiju za četiri dana čeka nova prijateljstva utakmica, protiv Kipra, a Stojković je naveo da se nada da će izvesti sastav za koji smatra da može da donese dobru utakmicu i rezultat.
 
"Nema nikakve panike, ne bi se ništa promenilo ni da smo pobedili. Ovo je samo jedna trening utakmica, ali je ispalo da je dobra trening utakmica za Ruse. Idemo dalje, glavu gore i vratićemo se ponovo na ono što svi očekujemo - da igramo dobro i pobeđujemo", rekao je Stojković.
 
Srbija protiv Kipra igra u ponedeljak, 25. marta.
  • Mile Maric

    22.03.2024 14:37
    sramota
    Pogledaj Stojkoviću kako je Prosinečki vodio tim Crne Gore protiv Belorusije možda nešta naučiš.
    Odavno nije viđena gora igra.Sramota.Neznaš ti to.
  • Mile ☘️

    22.03.2024 08:52
    Kakva država takav i rezultat.
  • /

    22.03.2024 08:39
    /
    nisu smeli pobediti

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).

Lajović poražen u polufinalu Barselone

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u finale turnira u Barseloni, pošto je danas posle tri seta poražen od sedmog tenisera sveta Grka Stefanosa Cicipasa 7:5, 4:6, 2:6.