Nemanja Bjelica završio igračku karijeru

Nekadašnji košarkaški reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica saopštio je danas da je odlučio da završi igračku karijeru.
Bjelica je kraj igračke karijere potvrdio objavom na Instagram nalogu na kojem je, uz video iz svoje karijere, napisao: "20 godina... Hvala ti, košarko".

Nemanja Bjelica (35) je u karijeri igrao za Crvenu zvezdu, Baskoniju i Fenerbahče, u čijem dresu je bio i MVP Evrolige 2015. godine. 

Potom se preselio u NBA gde je nastupao za Minesotu, Sakramento, Majami i Golden stejt sa kojim je 2022. osvojio šampionski prsten.
 
Sa reprezentacijom Srbije je osvojio srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu 2009. i srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu 2014. godine.
  • Banderaš

    23.03.2024 22:22
    Bravo, izuzetno pametan covek, sa 35 godina moze da se posveti sebi, zdravlju, porodici, deci i da prozivi lep i pristojan zivot bez stresa i pohlepe.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).