Duljaj: Još od priprema u Sloveniji postojao je pritisak da budem smenjen

Trener fudbalera Partizana rekao je danas da je još od priprema u Sloveniji postojao pritisak da bude smenjen sa te pozicije.
Dodao je da ga je sačuvalo samo to što je kao igrač ostavio trag u klubu iz Humske.
 
Fudbaleri Partizana dočekaće sutra ekipu Novog Pazara, u utakmici 29. kola Super lige Srbije.
Novi Pazar će u Humskoj predvoditi Slavko Matić, koji je četvrti trener tog kluba ove sezone, pa su novinari upitali Duljaja kako zaštiti trenere u Srbiji.
 
"To je teško pitanje. Da bi nešto prošlo i opstalo potrebno je vreme, stabilnost. Nekome treba dati vremena da pokaže ono što ume, veoma je teško da u mesec dana uigrati tim, ostvariti rezultate. To je veoma teško", rekao je Duljaj na konferenciji za novinare.
On je potom otkrio i da nije mnogo nedostajalo da i on bude smenjen još prošlog leta.
 
"Jednog dana ćemo i pričati o tome... Još od Slovenije (priprema) postojale su indicije da se već tražio trener Partizana. Generalni direktor je imao veliki pritisak da me smeni, da neko drugi dođe, ja to znam", rekao je Duljaj.
 
"Zamislite u drugim klubovima kada nemate neku, pod znacima navoda, zaštitu. U tom slučaju je mene zaštitilo moje ime i to što sam ostavio neki trag kao igrač u Partizanu. Da to nisam imao, verujte mi, posle priprema u Sloveniji, ja ne bih sedeo ovde, već posle Slovenije bi bio smenjen", dodao je Duljaj.
 
On je naveo da klub uvek treba da stane iza trenera, kao i da će sam trener osetiti kada je vreme da ode ako stvari ne idu u željenom pravcu.
 
Kao jedan od svetlih primera u Srbiji ističe se Žarko Lazetić, trener TSC-a.
 
"To je istina, ali kada pričamo o Žarku - on je prvo fantastičan trener. Ljudi u klubu su prepoznali da odlično radi svoj posao. Poklopilo se - ima podršku, a on to vraća na najbolji mogući način", rekao je Duljaj.
 
Utakmica Partizan - Novi Pazar na programu je sutra od 20 sati.
  • Ns

    06.04.2024 14:07
    Ns
    Kod nas nit ljudstva nit sporta,klasican primer kriminala.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).