Đoković u četvrtfinalu mastersa u Monte Karlu

Novak Đoković plasirao se danas u četvrtfinale mastersa u Monte Karlu, pošto je pobedio 24. igrača sveta Italijana Lorenca Muzetija posle dva seta, 7:5, 6:3.
Đoković u četvrtfinalu mastersa u Monte Karlu
Foto: Beta/AP
Prvi teniser sveta pobedio je posle sat i 59 minuta.
 
Muzeti je dobro počeo, poveo je 3:1 i 4:2, a Đoković je u osmom gemu vratio brejk i izjednačio na 4:4.
Teniseri su posle toga osvajali gemove na svoje servise sve do poslednjeg 12. kada je Đoković napravio novi brejk i osvojio prvi set.
 
Đoković je u drugom gemu drugog seta napravio brejk i poveo 2:0. Muzeti je odmah vratio brejk, srpski teniser mu je u narednom gemu ponovo oduzeo servis i poveo 3:1, a zatim je osvojio i gem na svoj servis za 4:1.
Muzeti je vratio brejk u sedmom gemu, a Đoković je uzvratio u narednom i poveo 5:3. Bez problema je osvojio naredni gem i posle prve meč lopte plasirao se u četvrtfinale.
 
Đoković će u četvrtfinalu igrati protiv 11. tenisera sveta Australijanca Aleksa de Minora, koji je ranije danas pobedio sunarodnika Alekseja Popirina 6:3, 6:4.
  • Salamander

    11.04.2024 18:37
    bravoooo
    idemoooo....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).