Đoković bez finala u Monte Karlu

Novak Đoković nije uspeo da se plasira u finale mastersa u Monte Karlu, pošto je izgubio od 10. igrača sveta, Norvežanina Kaspera Ruda posle tri seta, 4:6, 6:1, 4:6.
Prvi teniser sveta izgubio je posle dva sata i 16 minuta.
 
Rud je dobro počeo, oduzeo je servis Đokoviću u prvom i petom gemu i poveo 4:1. Đoković je u šestom gemu vratio brejk, ali je Rud sačuvao prednost i poveo u meču.
Prvi teniser sveta zaigrao je bolje u drugom setu, dva puta je oduzeo servis Rudu i prepustio mu je samo jedan gem.
 
Norvežanin je napravio brejk u drugom gemu trećeg seta, a posle gema na svoj servis poveo je 3:0. Đoković je bez izgubljenog poena vratio brejk za 4:3, a zatim je osvojio gem na svoj servis i izjednačio.
Rud je zatim osvojio gem na svoj servis i poveo 5:4, a zatim je u narednom 10. gemu imao tri vezane brejk i meč lopte. Đoković je dobrim servisima spasio prve dve, ali je kod treće meč lopte napravio dvostruku servis grešku.
 
Rud će u nedelju od 15 časova u finalu igrati protiv 12. igrača sveta Grka Stefanosa Cicipasa.
 
Cicipas je ranije danas pobedio drugog na ATP listi Italijana Janika Sinera 6:4, 3:6, 6:4.
  • Ташоли

    14.04.2024 13:17
    @комша
    Комшо, ако је 10. на светској ранг листи тенисера "левак" онда ти не знаш шта та увредљива реч значи. У чему си ти међу 10 најбољих, било где? У лупетању?
  • Pa

    14.04.2024 09:05
    ceo svet zna da srbin je uvek pobednik tako da nije do Noleta, krive su sudije ;)
  • Zika zivac

    14.04.2024 07:51
    priznaj sebi
    Da su dosli mladi lavovi, da sad igras "deci za cokoladu". Ako mi neverujes pitaj Federera.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).