Makabi ipak dolazi u Beograd posle napada Irana na Izrael

Košarkaši Makabija ipak će stići u Beograd po prvobitnom planu za meč plej-ina Evrolige protiv Baskonije, nakon što je aerodromu u Tel Avivu ponovo otvoren.
Makabi ipak dolazi u Beograd posle napada Irana na Izrael
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Dolazak Makabija bio je upitan jer je nakon napada Irana bio zatvoren vazdušni prostor.
Makabi prema rasporedu u utorak od 19 sati u Beogradskoj areni dočekuje Baskoniju. 
Izraelski tim je zbog ratnih dešavanja u zemlji bio domaćin u Beogradu, u hali "Aleksandar Nikolić" bez publike, a duel protiv Baskonije premešten je u Arenu zbog priprema za šampionat Evrope u boksu.
 
Prema planu Makabi, koji je juče u izraelskom prvenstvu savladao Hapoel Holon 91:82, u nedelju popodne trebalo bi da stigne u Beograd.
  • Ташоли

    14.04.2024 13:09
    Спортисти су увек добродошли.
  • Zamenik zamenika

    14.04.2024 12:53
    Dobrodošli
  • Члан СНС

    14.04.2024 11:16
    Палестинска заједница да осуди ову утакмицу ,нек играју на неутралном терену у Ирану или Сирији

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).