VIDEO: Braća Jokić se tukla na tribini, NBA istražuje incident

NBA istražuje incident koji se desio u utakmici između Nagetsa i Lejkersa u Denveru u "Bol areni", u kojem su učestvovala braća Nikole Jokića.
VIDEO: Braća Jokić se tukla na tribini, NBA istražuje incident
Foto: Screenshot/X/@ClutchPoints
To je objavio novinar platforme TMZ Majkl Džej Bebkok.
 
Dan nakon velike pobede Nagetsa nad Lejkersima u drugoj utakmici četvrtfinala Zapada isplivao je snimak na društvenim mrežama na kojem se vidi nasilničko ponašanje braće Nikole Jokića.
Na klipu se vidi kako se Jokićeva braća svađaju sa jednim gledaocem koji je bio red ili dva ispod njih. Strahinja Jokić, kako pišu mediji na Tviteru, udario je tog čoveka posle čega više nije bilo fizičkog kontakta, a svemu je prethodila svađa.
Snimak incidenta se dan kasnije pojavio na internetu i jedna je od glavnih tema u NBA ligi jutro posle meča.
 
Pitanje je kako će se ovo odraziti na imidž najboljeg igrača Nagetsa koji je bez i jedne mrlje.
 
Ovakve stvari u Americi ne prolaze neopaženo i nije isključeno da i to uskoro bude tema za Nikolu, prenosi Sport klub.
 
Oni su inače uvek uz svog mlađeg brata, obojica su imali sportske karijere, a Strahiinja Jokić je pre nekoliko godina imao problema sa zakonom kada je bio osumnjičen za nasilje nad jednom ženom.
 
  • zasto

    25.04.2024 22:06
    sudite pre vremena? Provokator je pljunuo na Nikolinio dete a kako bi vi "Gospodo" reagovali? I to je odradio za lovu (zar vam scenario nije poznat?) Zasto ne prepustite da Policija prvo istrazi pozadinu nego napadate Strahinju koji je odreagovao da zastiti dete ? Isprani mozgovi brzi na osudu a kilavi da se zrtvuju za svoje kao Nikola. Inace sam bachvanin is Sente i navijam za Denver
  • Logika

    24.04.2024 17:20
    Sta da uradis?
    Na zalost reci imaju posledice.
    Sacekajmo sve detalje. Mozda se majka psovala?
  • Andrija Šrek

    24.04.2024 11:50
    ??
    Kako to "bez ijedne mrlje"?
    A njegovi ispadi?
    A podrška Vučiću?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Predrag Stojaković u Fiba "Kući slavnih"

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Stojaković biće primljen u "Kuću slavnih" Međunarodne košarkaške federacije (Fiba) u klasi 2024, saopštio je danas Košarkaški savez Srbije.

Kecmanović eliminisan sa turnira u Madridu

Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u treće kolo mastersa u Madridu, pošto je posle dva seta poražen od šestog tenisera sveta Norvežanina Kaspera Ruda 4:6, 1:6.

Odbojkaši Crvene zvezde šampioni Srbije

Odbojkaši Crvene zvezde osvojili su titulu prvaka Srbije, pošto su večeras na svom terenu u petom meču finalne serije pobedili Partizan sa 3:0 (25:23, 25:18, 25:18).