Preminuo bivši košarkaš Lejkersa i Klipersa Darijus Moris

Nekadašnji košarkaš Los Anđeles Lejkersa i Los Anđeles Klipersa Darijus Moris preminuo je u 33. godini.
Tu informaciju objavio je novinar ESPN Šams Čarnija, ali detaljnih informacija još uvek nema, prenosi Sport klub.
Morisa su Lejkersi draftovali kao 41. pika na draftu 2011. godine, a deo te franšize bio je dve godine.
 
Igrao je još za Filadelfiju, Kliperse, Memfis Grizlise, Bruklin Netse.
U Kini je nosio dres Guangdong Tajgersa, igrao je za Santa Kruz Voriorse, a u Evropi za Jenisej i Gravlen-Dankerk, što mu je i poslednji klub za koji je nastupao.
 
Moris je u NBA stigao kao veliki talenat, sa „uličnim“ stilom igre, koji su navijači voleli, ali sa kojim nije mogao da pronađe pravi put u najjačoj košarkaškoj ligi sveta, pa je zato često menjao sredinu.
  • Košarkašica

    05.05.2024 03:01
    Počivaj u miru, mladi čoveče. Isto tako je završio život i naš dragi Stevan Jelovac.
    Tuga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Prva pobeda odbojkašica Srbije u Ligi nacija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, pošto je u drugom meču turnira u Rio de Žaneiru pobedila Tajland sa 3:0.

Đoković poražen od Tabila u dva seta

Novak Đoković nije danas uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Rimu, pošto je izgubio od 32. igrača sveta Čileanca Alehandra Tabila posle dva seta, 2:6, 3:6.

Lajović poražen u drugom kolu Rima

Dušan Lajović nije uspeo da se plasira u treće kolo turnira u Rimu, pošto je posle dva seta poražen od 19. tenisera sveta Argentinca Sebastijana Baesa 6:7, 6:7.

Međedović pobedio Davidoviča Fokinu

Teniser Srbije Hamad Međedović plasirao se danas u treće kolo masters turnira u Rimu, posle pobede u dva seta (7:6(4), 6:4) nad Špancem Alehandrom Davidovičem Fokinom.