Đoković: Hoću da se što bolje pripremim za Rolan Garos

Prvi teniser sveta Novak Đoković izjavio je danas da će turnir u Rimu kao i naredni period iskoristiti da se što bolje pripremi za Rolan Garos.
Đoković: Hoću da se što bolje pripremim za Rolan Garos
Foto: Beta/AP
"Na dobrom sam putu da budem u vrhunskoj formi na Rolan Garosu. Odradio sam dobre treninge, nadam se da ću u Rimu igrati bolje nego u Monte Karlu, cilj je da odem što dalje", izjavio je Đoković na konferenciji za novinare u Rimu.
U drugom kolu mastersa u Rimu Đoković će igrati protiv boljeg iz duela Mute-Safijulin.
"Zadovoljan sam kako je proteklo poslednjih 14 dana. S obzirom da me čekaju Rolan Garos, Vimbldon i Olimpijske igre, ovo je važan period za mene. Ali trening sa sparing partnerima nije isto kao igrati protiv najboljih igrača na svetu. Moram ponovo da pronađem svoj ritam", dodao je on.
 
Đoković je ove sezone učestvovao na četiri turnira, i još uvek je bez titule ove sezone.
  • Koja

    09.05.2024 13:06
    Ono
    Kad savet daje neko ko nije sportom se bavio nikad ! ( komentari)
  • Nandor

    08.05.2024 21:56
    Bravo
    Tako je,bolje da ode sada dok je na vrhu nego da dočeka da ga svaka šuša pobeđuje.Ionako je postigao sve što se može postići u tenisu.Nole najveći ikad...
  • Majstore

    08.05.2024 17:57
    Majstore
    Ajde ti u Penziju da se nebrukas dok si jos prvi i ostaneš tako upamćen!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Zverev osvojio masters u Rimu

Nemački teniser Aleksander Zverev osvojio je danas titulu na masters turniru u Rimu, pošto je u finalu pobedio Čileanca Nikolasa Jarija sa 6:4, 7:5.

Odbojkašice Srbije poražene od Brazila

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije izgubila je danas u Rio de Žaneiru od selekcije Brazila sa 0:3 (15:25, 19:25, 19:25), u četvrtoj utakmici Lige nacija.

Prva pobeda odbojkašica Srbije u Ligi nacija

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije zabeležila je prvu pobedu u ovogodišnjem izdanju Lige nacija, pošto je u drugom meču turnira u Rio de Žaneiru pobedila Tajland sa 3:0.