Đoković objavio da je dobro: Odmaram se u hotelu sa oblogom od leda, vidimo se u nedelju

Novak Đoković objavio je jutros da je dobro nakon što je u Rimu prethodne večeri pala flašica sa vodom na njegovu glavu.
"Hvala vam na porukama. Ovo je bila nesreća i ja sam dobro, odmaram se u hotelu sa oblogom od leda. Vidimo se u nedelju", napisao je Đoković na društvenoj mreži X.
 
Đoković je u petak pobedio Korantana Mutea u drugom kolu mastersa u Rimu, ali je nakon meča doživeo neprijatnost kada ga je udarila u glavu flašica sa vodom, dok je delio autograme pri izlasku sa terena.
Đokoviću je ukazana medicinska pomoć i sanirana posekotina koju je zadobio, ali je zbog mučnine i vrtoglavice otkazao konferenciju za medije.
Ispostavilo se da je incident u Rimu bio nesrećan splet okolnosti pošto se, kako su saopštili organizatori i kako se vidi na snimcima, jedan momak sagnuo da mu Đoković potpiše autogram, a metalna flašica sa vodom mu je iskliznula iz ranca i pogodila u glavu.
 
Đoković će u nedelju u trećem kolu mastersa u Rimu igrati protiv Čileanca Alehandra Tabila.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport