VIDEO Đoković na treningu sa kacigom na glavi: Danas sam došao spreman

Novak Đoković pojavio sa danas na treningu sa kacigom na glavi, nakon što ga je juče posle meča na turniru u Rimu pogodila flaša vode u glavu, koja je ispala jednom gledaocu iz ranca.
"Danas sam došao spreman", napisao je Đoković na društvenim mrežama u potpisu snimka na kom se vidi kako na trening dolazi sa biciklističkom kacigom na glavi.
 
 
Kasnije, tokom treninga, Novak je nosio crveni kačket. 
U petak, nakon pobede nad Muteom u drugom kolu, Đokovića je pogodila flaša u glavu, dok je davao autograme navijačima.
 
Organizatori su naveli da je do incidenta došlo slučajno.
Na video snimcima se vidi da je metalna flaša ispala iz ranca jednog muškarca, koji se nakon incidenta ponašao kao da se ništa nije dogodilo.
 
Organizatori su saopštili da je Đoković zadobio čvorugu i da je bio na pregledu kod lekara. Đoković se zbog toga nije pojavio na uobičajenoj konferenciji posle meča.
 
On će meč trećeg kola, protiv Čileanca Alehandra Tabila, igrati sutra na centralnom terenu od 14 sati.
 
Na teren će i Miomir Kecmanović protiv Tijaga Monteira, a taj meč igra se od 11 časova.
  • Market

    12.05.2024 07:11
    Hahaha kako je on smesan hahaha
  • Ma daj

    12.05.2024 03:20
    Pao mu (verovatno prazan) bidon na glavu sa metar visine, pa kao sanirana posekotina, vrtoglavica, mučnina, ovo-ono... verovatno kad je video snimak šta se desilo i njemu bilo bezveze što je napravio scenu.
  • mimi

    11.05.2024 23:55
    hahahaha , car !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport