Đoković poražen od Tabila u dva seta

Novak Đoković nije danas uspeo da se plasira u osminu finala mastersa u Rimu, pošto je izgubio od 32. igrača sveta Čileanca Alehandra Tabila posle dva seta, 2:6, 3:6.
Prvi teniser sveta izgubio je posle 67 minuta.
 
Tabilo je u prvom i trećem gemu prvog seta oduzeo servis Đokoviću i poveo u meču.
Čileanac je u prvom gemu drugog seta napravio brejk i posle gema na svoj servis poveo je 2:0.
 
Teniseri su posle toga osvajali gemove na svoje servise sve do poslednjeg devetog, kada je Tabilo ponovo oduzeo servis Đokoviću i ostvario najveću pobedu u karijeri.
Tabilo će u osmini finala igrati protiv ruskog tenisera Karena Hačanova koji je pobedio Argentinca Fransiska Serundola 6:2, 6:4.
 
U trećem kolu eliminisan je i Miomir Kecmanović, pošto je izgubio od Brazilca Tijaga Monteira 2:6, 6:4, 6:7.
 
  • Serdjo

    17.05.2024 13:45
    Sjecam se davnih 80tih kad je upitana odakle ste? Odgovorila je : im American not Yugoslavian. Za mene od tad ne postoji Seles. Isto do nedavno ovaj sa ponasanjem divljaka sa juga i otac i on pljuju vredjaju javno. Odlazi dosta je bilo dolaze mladi i kao i svi popusices od balavaca sramotu. Nisi platio porez u Srbiji nego kao Pavarotti sramotno umro kad ga je Verona izbacila kao pocasnog gradjanina i zena napustila jer krade porez. Sad ce uskoro ona pjesma: a sad adiooooo a sad adioooo
  • Lasm

    12.05.2024 22:13
    Sve sami strucni-teoreticari za ekranom a i ovde u komentarima.
  • Eon

    12.05.2024 20:33
    Vreme je
    Novak treba dostojanstveno da se povuče dok još može. Tenis može da igra rekreativno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport